Ειδήσεις

Διάκριση της Nestlé Ελλάς στα βραβεία Great Place to Work® Τα νέα της Διατροφής

Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι ανέδειξαν τη Nestlé Ελλάς ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, μια διάκριση ιδιαίτερης σημασίας, αφού επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας και την αφοσίωση των ανθρώπων της σε μια εποχή μεγάλων κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει πως η Nestlé Ελλάς νοιάζεται για τους ανθρώπους της, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και ενθαρρύνοντας τους, σε καθημερινή βάση, στην ανάληψη και επίτευξη υψηλών στόχων, στην επιβράβευση, αλλά και στην συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξή τους.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, κ. Παύλος Κιόρτσης δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας στα βραβεία Great Place to Work® μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Όλοι εμείς στη Nestlé Ελλάς πιστεύουμε πως η επιτυχία ξεκινάει από τους ανθρώπους μας. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας, είμαστε όλοι μέλη μιας μεγάλης οικογένειας με κοινό όραμα, αξίες και στόχο να φέρουμε ακόμη περισσότερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε κάθε ελληνική οικογένεια.»

Μαζί με τους ανθρώπους της, η Nestlé Ελλάς νοιάζεται και για τα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα στην Ελλάδα.

Με έμφαση στον άνθρωπο, και στο πλαίσιο μια συντονισμένης προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, η Nestlé Ελλάς υλοποιεί την πρωτοβουλία «Nestlé needs YOUth», με την οποία δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για 500 νέους μέσα στα επόμενα 3 χρόνια στην Ελλάδα. Παράλληλα, μέσα από μια σειρά εθελοντικών δράσεων νοιάζεται και στηρίζει τις οικογένειες χαμηλού εισοδήματος με τακτικές δωρεές τροφίμων.

Σχετικά με τον Όμιλο Nestlé
Ήδη από τις απαρχές της, το 1866, όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη, η συνεχής ανάπτυξη της Nestlé προήλθε κυρίως μέσα από την επιστημονική πρωτοπορία και ιστορικές καινοτομίες που δημιούργησαν ουσιαστικά εντελώς νέους τομείς στη βιομηχανία τροφίμων (π.χ. της βρεφικής και παιδικής διατροφής, του συμπυκνωμένου γάλακτος, του στιγμιαίου καφέ, της σοκολάτας με γάλα κ.ά.). Σήμερα, η Nestlé λειτουργεί 461 εργοστάσια παγκοσμίως και αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας των τροφίμων. Η ετήσια επένδυσή της σε Έρευνα και Ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, ενώ το προσωπικό της στον τομέα αυτό ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Το Ερευνητικό Κέντρο της Nestlé (Nestlé Research Centre), όπου διεξάγεται βασική έρευνα, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com/Pages/Nestle.aspx.

Σχετικά με τη Nestlé Ελλάς
Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τέσσερα εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί πάνω από 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 100.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, επισκεφθείτε το www.nestle.gr
Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, επισκεφθείτε το www.mamamia.gr

 

Δείτε περισσότερα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία