Ειδήσεις

Διαδραστικές εκδηλώσεις την Παρασκευή 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι! Τα νέα της Διατροφής

Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Τρώω σωστά!» θα πραγματοποιήθει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής) η ημερήσια εκδήλωση στον πεζόδρομο της οδού Δελφών, όπου πλήθος επισκεπτών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα λάβουν δωρεάν πληροφορίες και προσωπικές συμβουλές από τους ειδικούς της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, σχετικά με την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου διατροφής.

Αναλυτικά:

  • Από το πρωί της Παρασκευής (16/10) οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»  με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι για να ενημερώνουν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.
  • Επιπλέον, θα συζητούν και θα πληροφούν το κοινό σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες & ιδιαιτερότητες.
  • Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί, να βρει τον ατομικό του Δείκτη Μάζας Σώματος και να συμπληρώσει το test «Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μου;», όπου θα διαπιστώσει το πόσο σωστά τρέφεται, καθώς και το διατροφικό κίνδυνο που διατρέχει.
  • Ταυτόχρονα όλοι θα πληροφορηθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους, λαμβάνοντας δωρεάν το ειδικά σχεδιασμένο εγχειρίδιο «Ημερολόγιο Διατροφής».
  • Επίσης, θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ καφές και προϊοντικά δείγματα για όλους τους επισκέπτες μας.

Στο party... της διατροφής θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, επίσης θα ανακοινωθούν για 1η φορά, σημαντικά ερευνητικά Επιστημονικά Δεδομένα* σχετικά με τις δραματικές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο της Κεντρικής Παχυσαρκίας σε παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα.
*Τα στοιχεία προέρχονται από την πρόσφατη δημοσίευση του Δρ. Δ. Γρηγοράκη στο έγκυρο διεθνές περιοδικό European Journal of Nutrition στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής.

Η δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων δεδομένων αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των ελληνικών ΜΜΕ

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Επίσης, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και happening...

Ελάτε όλοι μαζί να γιορτάσουμε μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη Διατροφή!

 

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις της
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2014!

 

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία