Ειδήσεις

«Γλυκιά» εκπαίδευση για τους σπουδαστές Διαιτολογίας από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου Τα νέα της Διατροφής

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στην μονάδα παραγωγής των μπισκότων Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη, και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια παρασκευής των μπισκότων, για την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχου, καθώς και για τον ρόλο του διατροφολόγου σε ένα τέτοιο εργοστάσιο, σε ότι αφορά το κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης.

Από την εκπαιδευτική επίσκεψη δεν έλειψε και η γευσιγνωσία, αφού οι σπουδαστές δοκίμασαν προϊόντα της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, και πήραν και δώρο μαζί τους φεύγοντας.

Τους σπουδαστές συνόδευε η υπεύθυνη του τομέα σπουδών Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κα Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

papadopoulou-kokkalh

 

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία