Ειδήσεις

Για πρώτη φορά οι καλύτερες πρωτεΐνες για τον άνθρωπο αποκτούν ονοματεπώνυμο!! Τα νέα της Διατροφής

Το ασπράδι αυγού περιέχει 40 διαφορετικές πρωτεΐνες που αφομοιώνονται πιο εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα και όσους αναπτύσουν ένα άψογο καλογυμνασμένο σώμα, γιατί έχει 0% λιπαρά, 0% χοληστερόλη και δεν περιέχει γλουτένη.

Με το ασπράδι αυγού μπορεί να ετοιμασθούν πολύ νόστιμες ομελέτες για δίαιτα , διάφορα σνακς , και χρησιμοποιείται στη παρασκευή γλυκών κ.α. (πχ. μαρέγκες ). Δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και η διάρκεια ζωής του είναι 15 μέρες κλειστό στο ψυγείο και όταν ανοιχθεί πρέπει εντός δύο ημερών να καταναλωθεί. Πέρα από την ενέργεια που εφοδιάζει τον οργανισμό για τις καθημερινές ανάγκες, βοηθάει στην αναδόμηση των κυτταρικών ιστών, δηλαδή στο χτίσιμο των μυών, και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αρχικά η διανομή θα είναι περιορισμένη και θα υπάρχει στα ψυγεία συγκεκριμένων Σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, και σε όλα τα καταστήματα της Δ. Θανόπουλος. Η συσκευασία είναι των 500 γρ. (ασπράδι από 16 φρέσκα αυγά).

Τώρα λοιπόν οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας με την υπογραφή μιας μεγάλης Εταιρείας που διαθέτει πείρα πάνω από 50 χρόνια στην παραγωγή ποιοτικών αυγών, τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ

 

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία