Ειδήσεις

Αριστείο στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ από τον ΣΒΒΕ Τα νέα της Διατροφής

Η εταιρεία διακρίνεται, τρίτη φορά φέτος, για τη σταθερή της ανάπτυξη, την καινοτομική επιχειρηματικότητα, την επένδυση στην εξωστρέφεια και το κοινωνικό της έργο, τόσο σε τοπικό όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον.

Τα «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδας» είναι μια πρωτοβουλία, θεσμός, του ΣΒΒΕ, που στόχο έχει την ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων που στηρίζουν τη βιομηχανία της χώρας και τονώνουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια.
Στην τελετή της απονομής παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί της χώρας.

O κ. Νίκος Χήτος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, παρέλαβε το βραβείο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα. Στο πλαίσιο της τελετής απονομής ο κ. Χήτος δήλωσε «Είναι μια τιμητική διάκριση που επιβραβεύει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην οποία σημαντικό μερίδιο έχουν οι άνθρωποί της, η ομάδα μας. Το 2015 η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η εταιρεία μας, συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Σε αυτή λοιπόν την ομάδα, της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στηρίζουμε τη συνέχιση της υγιούς ανάπτυξης και της ευημερία της».

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία