Ειδήσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη MONO για τους αναγνώστες του logodiatrofis Τα νέα της Διατροφής

Δωρεάν αξιολόγηση τριχοφυίας - Προσφορές αποτρίχωσης

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία αποτελεί ένα πολύ συχνό πρόβλημα στον μεσογειακό πληθυσμό με αντίκτυπο στις προσωπικές σχέσεις και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δύο πολύ συχνοί όροι συνδεδεμένοι με την ανεπιθύμητη τριχοφυία είναι : η υπερτρίχωση και ο δασυτρυχισμός.

 • Η υπερτρίχωση, η παρουσία δηλαδή μεγάλου αριθμού τριχών κατά ένα μη ορμονοεξαρτώμενο τρόπο σε ολόκληρο το σώμα και στα δύο φύλα είναι η συχνότερη από τους δύο όρους. Πρόκειται για την μετατροπή των τριχών νεογνικού ή παιδικού τύπου σε τελικές τρίχες και είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με λέιζερ αποτρίχωσης Alexandrite.
 • Ο δασυτρυχισμός αποδίδεται μόνο σε θήλεα άτομα και αφορά σε ορμονοεξαρτώμενη ανάπτυξη τριχώς στις σεξουαλικές περιοχές. Υπάρχει έντονη παρουσία παχιών σκουρόχρομων τριχών σε περιοχές που φυσιολογικά δεν υπάρχουν τρίχες ή είναι πολύ λεπτές χνοώδεις (όπως το πρόσωπο, θηλές μαστών και το στέρνο). Προσβάλλει 1 στις 20 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Υποκρύπτει μια ορμονολογική διαταραχή συνήθως που χρειάζεται ρύθμιση ύστερα από συνεργασία του δερματολόγου – του γυναικολόγου ή και του ενδοκρινολόγου με αναστολείς της 5 α – αναγωγάσης (κάποιες κατηγορίες αντισυλληπτικών) ενώ και η αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite αποτελεί θεραπεία εκλογής.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΑΣΥΤΡΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΑΠΟ 20€

Το ξεχωριστό όμως που εφαρμόζεται στη κλινική πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Athens Beverly Hills Medical Group στην Γλυφάδα είναι ότι υπάρχουν εξειδικευμένοι ιατροί όπου εφαρμόζουν την τροποποιηθείσα κατά Hatch και συν. κλίμακα των Ferriman-Gallwey συν οποία βαθμολογούνται από 0 (απουσία τελικών τριχών) έως το 4 (εκτεταμένη ανάπτυξη τελικών τριχών), 9 διαφορετικές περιοχές σεξουαλικής τρίχωσης ( άνωθεν του χείλους – πηγούνι – στήθος – οπίσθια περιοχή του θώρακα – οσφυική χώρα – άνω κοιλία – κάτω κοιλία – βραχίονας – εσω μηρός). Βαθμολογία μεγαλύτερη από 6 θεωρείται διαγνωστική. Η αξιολόγηση γίνεται από τον ιατρό πριν ξεκινήσει η θεραπεία και σχεδιάζεται σε συνεργασία με τον ασθενή, το πλάνο των θεραπειών για την αποτελεσματική και μόνιμη εξαφάνιση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Το www.logodiatrofis.gr εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες του ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ από ιατρό της τριχοφυίας με βάση την κλίμακα Ferriman – Gallwey καθώς και ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

Για γυναίκες:

  • Άνω χείλος = 20€/συνεδρία + F/up
  • Μπικίνι – Μασχάλες – Άνω χείλος = 80€/συνεδρία + F/up
  • Μασχάλες + Γραμμή κοιλιάς = 40€/συνεδρία + F/up
  • Κνήμες + Μασχάλες + Άνω χείλος = 100€/συνεδρία + F/up
  • Γλουτοί + Οσφύ = 80€/συνεδρία + F/up

 

Για άνδρες:

  • Στήθος + λαιμός + μάγουλα = 50€/συνεδρία + F/up
  • Ώμοι και Αυχενική χώρα = 45€/συνεδρία + F/up
  • Βουβωνική χώρα + όσχεο + Γλουτοί (Gay Packet) = 90€/συνεδρία + F/up

Το λέιζερ Αlexandrite εκπέμπει ενέργεια που απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη, η οποία σε μη μαυρισμένο δέρμα βρίσκεται συγκεντρωμένη γύρω από τον τριχικό θύλακα, καταστέφοντάς τον. Κάθε συνεδρία γίνεται περίπου ανά 1,5 μήνα ενώ μετά την πρώτη συνεδρία σε 15 ημέρες ο ιατρός ξαναβλέπει την περιοχή για τον λεγόμενο επανέλεγχο (follow up) όπου περνάει με λέιζερ την περιοχή ξανά εντελώς δωρεάν για πιο γρήγορο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Έχεις απορίες? Ενδιαφέρεσαι και για άλλα πακέτα? Θες να διαμορφώσεις το δικό σου πακέτο?
Μην διστάσεις... επικοινώνησε στο 210-8949920 ή 210-8949090 ή στείλε email στο info@athens-beverlyhills.com όπου ιατροί θα σε ενημερώσουν περαιτέρω για το λέιζερ αποτρίχωσης Alexandrite και θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην ξεχνάς να πεις ότι εισαι αναγνώστης του Logodiatrofis.gr για να λάβεις τις ειδικές προσφορές!!!

 

athens-beverly-hills-grammateia

Μονάδα Laser/Dermatology Department
Athens Beverly Hills Medical Group
Βας. Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35 , Γλυφάδα

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία