Ειδήσεις

Ο Λουμίδης Παπαγάλος & ο Nescafe Green Blend για 2η συνεχή χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής Τα νέα της Διατροφής

Μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στις διαδραστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Επιστημονική Ομάδα «ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» στις 16 Οκτωβρίου 2013 σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, ο Nescafé Green Blend – ο μόνος καφές με εκχύλισμα καβουρδισμένου και ακαβούρδιστου κόκκου- και ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος σε συνεργασία με τους καταξιωμένους διατροφολόγους της ομάδας, ενημέρωναν το κοινό για τη διατροφική αξία των δυο αγαπημένων ειδών καφέ.

Οι παρευρισκόμενοι, μέσα από τη διανομή προϊόντων και εκπαιδευτικών φυλλαδίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να απολαύσουν το αυθεντικό χαρμάνι του Λουμίδης Παπαγάλος και το απαλό & ξεχωριστό άρωμα του Nescafé Green Blend!

loumidis-papagalos-nescafe-green-blend-2-xronia-pagkosmia-hmera-diatrofis foto

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία