Ειδήσεις

Νέα Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη από την Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε Τα νέα της Διατροφής

Η β-γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από την βρώμη και η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Είναι ιδανικά και για όσους επιθυμούν τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου περιέχουν κριθάρι και βρώμη, θρεπτικά δημητριακά για μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι εξαιρετικά γευστικά. Επίσης, διατηρούν αναλλοίωτη την ανάλαφρη και τραγανή υφή της οικογένειας των Cream Crackers.

Κάθε μερίδα τεσσάρων Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνης από βρώμη και κριθάρι, σε συνδυασμό με μια ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Απολαύστε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, ένα ιδιαίτερα γευστικό σνακ που μειώνει τη χοληστερόλη όπου κι αν βρίσκεσαι. Ανακαλύψτε τα!

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία