Ειδήσεις

Με τον Παπαγάλο νιώθεις σπίτι Τα νέα της Διατροφής

Η νέα καμπάνια εμπνέεται από μία από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες που είναι η οικογένεια, το σπίτι μας. Και ο Λουμίδης Παπαγάλος μπορεί να μας δώσει αυτή την αίσθηση σε κάθε γουλιά! Ο αγαπημένος ελληνικός καφές μας ταξιδεύει σε όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις, σε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς όλοι μας έχουμε συνδυάσει την αυθεντική ιεροτελεστία που κρύβει μέσα του με εικόνες, ήχους, μυρωδιές, συναισθήματα. Η απόλαυση ενός φλιτζανιού Λουμίδης Παπαγάλος είναι η πιο αρωματική τελετουργία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις, προσφέροντας ζεστασιά και ασφάλεια, όπως το δικό μας σπίτι.

Και πώς επιτυγχάνεται αυτό στη νέα καμπάνια; Mε όχημα τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων της δικής μας κουλτούρας, που συνδυάζουν συναίσθημα και χιούμορ, οι οποίες δίνουν την αίσθηση στο κοινό ότι εκτυλίσσονται σπίτι, ανατρέποντας όμως στο τέλος τα δεδομένα.

Με τη νέα αυτή επικοινωνία, ο Λουμίδης Παπαγάλος αναδεικνύει την πραγματική του ταυτότητα, μία μάρκα που κρύβει μέσα της συναισθήματα, αναμνήσεις και αξίες, που μας κάνουν να νιώθουμε... σπίτι.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Weber Shandwick:
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 -8171100

Αθηνά Παπαϊωάννου, athina.papaioannou@webershandwick.com
Τζίνα Ρουμπάκου, gina.roumpakou@webershandwick.com

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία