Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο "ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ" Τα νέα της Διατροφής

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και της Παγκρητίου Ενώσεως.

Διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος, ο Καθηγητής Υγείας & Πρόνοιας κ.Κλήμης, ο Βιολόγος-Διοικητής Γ.Ν.Σ. <Ελπίς> κ.Γιανναρος, ο Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Ε. κ.Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης και πολλοι άλλοι έγκριτοι επιστήμονες ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και μακροζωία καθώς και τον καταλυτικό της ρόλο στην ανάπτυξη Γαστρονομικού Τουρισμού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εταιρεία DASKALAKIS T.R.V. σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Πλήθος κόσμου από τον Επιστημονικό,Επιχειρηματικό,Πολιτικό κόσμο καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου.

Η έναρξη εργασιών έγινε από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Πατούλη ενώ χαιρετισμούς απήυθηναν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Αλίμου κ.Μουτσάτσου, ο πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μαριδάκης και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων....

Χορηγοί της λαμπρής εκδήλωσης ήταν η ANEK, η BARILLA HELLAS, η CHIQUITA HELLAS, η FOREVER, η LOUIS CRUISES, η HYDRAIKI ,τα ξενοδοχεία MARITINA-TRITON και το DIOGENIS SYROU.

5-synedrio-krhtikh-diatrofh-kai-ygeia

Διαβάστε επίσης:
Η Επιστημονική Ομάδα Απίσχνανσις - "Λόγω... διατροφής", στο 4ο Συνέδριο "Κρητική Διατροφή & Υγεία"

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία