Ειδήσεις

Και ελληνικός και.. παγωμένος! Τα νέα της Διατροφής

Ακολουθώντας τα παρακάτω 5 απλά βήματα, ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προσκαλεί σε μια ...παγωμένη απόλαυση!

  1. Ετοιμάζουμε έναν διπλό ελληνικό
  2. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά
  3. Αφού παγώσει περνάμε τον καφέ από το φίλτρο του γαλλικού και σερβίρουμε σε 2 χαμηλά ποτήρια
  4. Ετοιμάζουμε αφρόγαλα και το προσθέτουμε στον καφέ
  5. Προσθέτουμε το καλαμάκι και η παγωμένη απόλαυση ξεκινά

Ψηθείτε τώρα και εσείς για ένα παγωμένο ελληνικό με τη διαχρονική υπογραφή του Λουμίδης Παπαγάλος για να συντροφεύσει όλες τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τη παρέα σας!

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία