Ειδήσεις

«Γλυκιά» εκπαίδευση για τους σπουδαστές Διαιτολογίας από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου Τα νέα της Διατροφής

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στην μονάδα παραγωγής των μπισκότων Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη, και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια παρασκευής των μπισκότων, για την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχου, καθώς και για τον ρόλο του διατροφολόγου σε ένα τέτοιο εργοστάσιο, σε ότι αφορά το κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης.

Από την εκπαιδευτική επίσκεψη δεν έλειψε και η γευσιγνωσία, αφού οι σπουδαστές δοκίμασαν προϊόντα της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, και πήραν και δώρο μαζί τους φεύγοντας.

Τους σπουδαστές συνόδευε η υπεύθυνη του τομέα σπουδών Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κα Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

papadopoulou-kokkalh

 

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία