Ειδήσεις

Για πρώτη φορά οι καλύτερες πρωτεΐνες για τον άνθρωπο αποκτούν ονοματεπώνυμο!! Τα νέα της Διατροφής

Το ασπράδι αυγού περιέχει 40 διαφορετικές πρωτεΐνες που αφομοιώνονται πιο εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα και όσους αναπτύσουν ένα άψογο καλογυμνασμένο σώμα, γιατί έχει 0% λιπαρά, 0% χοληστερόλη και δεν περιέχει γλουτένη.

Με το ασπράδι αυγού μπορεί να ετοιμασθούν πολύ νόστιμες ομελέτες για δίαιτα , διάφορα σνακς , και χρησιμοποιείται στη παρασκευή γλυκών κ.α. (πχ. μαρέγκες ). Δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και η διάρκεια ζωής του είναι 15 μέρες κλειστό στο ψυγείο και όταν ανοιχθεί πρέπει εντός δύο ημερών να καταναλωθεί. Πέρα από την ενέργεια που εφοδιάζει τον οργανισμό για τις καθημερινές ανάγκες, βοηθάει στην αναδόμηση των κυτταρικών ιστών, δηλαδή στο χτίσιμο των μυών, και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αρχικά η διανομή θα είναι περιορισμένη και θα υπάρχει στα ψυγεία συγκεκριμένων Σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, και σε όλα τα καταστήματα της Δ. Θανόπουλος. Η συσκευασία είναι των 500 γρ. (ασπράδι από 16 φρέσκα αυγά).

Τώρα λοιπόν οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας με την υπογραφή μιας μεγάλης Εταιρείας που διαθέτει πείρα πάνω από 50 χρόνια στην παραγωγή ποιοτικών αυγών, τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ

 

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία