Ειδήσεις

Χοντρό φιλέτο μπακαλιάρου με πουρέ γλυκοπατάτας Ψάρια - Θαλασσινά

Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα δημητριακών, καρύδια και εσπεριδοειδή στο φούρνο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Υλικά (για 2 μερίδες)

  • 40g δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness
  • 1 φέτα από φιλέτο μπακαλιάρου
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 20g καρύδια
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210°C. Ξεφλουδίζουμε τη γλυκοπατάτα και τη βάζουμε να βράσει.
  2. Ανακατεύουμε τα δημητριακά ολικής αλέσεως με το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια.
  3. Τοποθετούμε το φιλέτο μπακαλιάρου πάνω στο μείγμα και ψήνουμε στο φούρνο για 8' προσθέτοντας και λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
  4. Μόλις ψηθούν τα κομμάτια γλυκοπατάτας, τα πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Δείτε επίσης

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι 

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι 

Μία γνήσια παραδοσιακή συνταγή και ένας εξαιρετική πρόταση προκειμένου για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας χταπόδι.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία