Ειδήσεις

To WeTransfer.com μύρισε καφέ Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο   Τα νέα της Διατροφής

H πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων ξεκίνησε να «σερβίρει» καφέ Λουμίδη Παπαγάλο  Κουπάτο στις οθόνες μας, υλοποιώντας την πρώτη ελληνική καμπάνια.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος είναι το πρώτο ελληνικό brand που διαφημίστηκε στο WeTransfer και σαφέστατα κέρδισε επάξια τον τίτλο του πιο καινοτόμου brand, καθώς διαφήμισε ένα παραδοσιακό προϊόν, όπως ο ελληνικός καφές, με τον πιο μοντέρνο τρόπο -  χρησιμοποιώντας το premium προϊόν του WeTransfer, το video wallpaper.
 
Γνωστό για τη δημιουργικότητα που προσφέρει, μέσα από ένα ξεχωριστό backdrop που φιλοξενεί όμορφες εικόνες και διαφημίσεις, το WeTransfer είναι ευρέως διαδεδομένο και ιδιαίτερα αγαπητό στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. 


«Έχεις πολλά να μοιραστείς; Κάν’το με Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο!»

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία