Ειδήσεις

To WeTransfer.com μύρισε καφέ Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο   Τα νέα της Διατροφής

H πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων ξεκίνησε να «σερβίρει» καφέ Λουμίδη Παπαγάλο  Κουπάτο στις οθόνες μας, υλοποιώντας την πρώτη ελληνική καμπάνια.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος είναι το πρώτο ελληνικό brand που διαφημίστηκε στο WeTransfer και σαφέστατα κέρδισε επάξια τον τίτλο του πιο καινοτόμου brand, καθώς διαφήμισε ένα παραδοσιακό προϊόν, όπως ο ελληνικός καφές, με τον πιο μοντέρνο τρόπο -  χρησιμοποιώντας το premium προϊόν του WeTransfer, το video wallpaper.
 
Γνωστό για τη δημιουργικότητα που προσφέρει, μέσα από ένα ξεχωριστό backdrop που φιλοξενεί όμορφες εικόνες και διαφημίσεις, το WeTransfer είναι ευρέως διαδεδομένο και ιδιαίτερα αγαπητό στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. 


«Έχεις πολλά να μοιραστείς; Κάν’το με Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο!»

Δείτε επίσης

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία