Ειδήσεις

Τσίζκεϊκ με Βύσσινο & Μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Γλυκά

Ένα λαχταριστό επιδόρπιο για λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων!

Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Mερίδες: 10

Υλικά για βάση

  • 250g μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
  • 125g βούτυρο λιωμένο

Υλικά για κρέμα

  • 700g τυρί κρέμα
  • 70g ζάχαρη άχνη
  • 250g κρέμα γάλακτος 35%-36% λιπαρά
  • 200/250g γλυκό κουταλιού βύσσινο
  • πακέτο Digestive για επικάλυψη

Συνταγή: Σ. Παρλιάρος

Εκτέλεση για βάση
Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο. Τοποθετούμε σ'ένα τσέρκι διαμ. 20 εκ. και ύψους 4 εκ. Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και πιέζουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.

Εκτέλεση για την κρέμα
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί και τη ζάχαρη και κτυπάμε με το φτερό ή το σύρμα προσθέτοντας σιγά-σιγά και την κρέμα γάλακτος ρευστή. Συνεχίζουμε το κτύπημα μέχρι να σφίξει η κρέμα σαν σφιχτή σαντιγί. Σταματάμε το κτύπημα και αδειάζουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο. Στρώνουμε με μια παλέτα όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες. Ξεφορμάρουμε με την βοήθεια μαχαιριού ή φλόγιστρου ή σεσουάρ. Περιφερειακά γαρνίρουμε με μπισκότα Digestive κόβοντας τα στην κάτω πλευρά για να γίνει επίπεδη. Σερβίρουμε με γλυκό κουταλιού βύσσινο.

Δείτε επίσης

Πανακότα φράουλα

Πανακότα φράουλα

Ελαφριά και νόστιμη συνταγή! Υλικά:  500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ημιαποβουτυρωμένο Γάλα 1,5% λιπαρά  100γρ Φρέσκια Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά!

Τσηζκέικ

Τσηζκέικ

Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο! Εκτέλεση: Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και!

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Γλυκός «πειρασμός» που περιλαμβάνει τις διατροφικές ιδιότητες του λεμονιού! Χρόνος προετοιμασίας 25΄ Υλικά για 6 ατομικά μπολ 24 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία