Ειδήσεις

Τονοσαλάτα Ψάρια - Θαλασσινά

Μια κλασική και γρήγορη συνταγή  τονοσαλάτας με πλούσια  θρεπτικά συστατικά. 

 

Υλικά:

1 κονσέρβα τόνου
1 μικρό κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 φύλλα μαρουλιού
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

Ρίχνουμε σε μεγάλο ένα μπολ, τον τόνο, το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), το μαϊντανό (ψιλοκομμένο), τις πιπεριές τις οποίες έχουμε κόψει σε μπαστουνάκια και το μαρούλι χοντροκομμένο.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ, χτυπώντας σε ένα σέϊκερ το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, ρίχνουμε το ντρέσινγκ στο μεγάλο μπολ, και ανακατεύουμε.

 

Νικόλας Σακελλαρίου
Σεφ - παρουσιαστής

 

 

 

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία