Ειδήσεις

Το ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην ομιλία που διοργάνωσε ο Α.Ο. Γλαύκος με θέμα: «Διατροφή και αθλητισμός»! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο Α.Ο Γλαύκος με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...

 

 Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο "Μαρκιανού κ' Νηρηίδων" (Κρύα Ιτεών στην Πάτρα), ομιλία με θέμα: "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ".

Ομιλήτρια ήταν η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Βασιλακοπούλου Ιωάννα, Επιστημονική Διευθύντρια ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πάτρας, η οποία ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα της διατροφής ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της άσκησης από έναν έφηβο.

Εξήγησε πόσο σημαντικοί είναι οι υδατάνθρακες στην διατροφή ενός αθλητή αλλά και πόσο απαραίτητες είναι οι βιταμίνες και τα μέταλλα, κυρίως η βιταμίνη C, ο σίδηρος και το ασβέστιο για τη ρύθμιση βιοχημικών διαδικασιών και την ενεργειακή απορρόφηση.

Τέλος έδωσε μερικά μικρά Μυστικά - tips, ώστε να βελτιώσει ένας αθλητής την απόδοση του, πριν - κατά την διάρκεια - μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα.


 

Δείτε Βίντεο από την Ομιλία:

Δείτε επίσης

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!», η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία