Ειδήσεις

Το απόλυτο διατροφικό εγχειρίδιο, για άντρες και γυναίκες! Τα νέα της Διατροφής

Κυκλοφόρησε το απόλυτο διατροφικό εγχειρίδιο, για άντρες και γυναίκες ξεχωριστά. 

 

που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν. 360 απλές, σύντομες αλλά έγκυρες απαντήσεις σε όλα τα «καυτά» θέματα διατροφής και υγείας που απασχολούν το σύγχρονο άντρα και τη σύγχρονη γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Καυτά ερωτήματα όπως:

  • Πώς να απαλλαγώ από το «σωσίβιο» της κοιλιάς;
  • Πώς θα βελτιωθεί ο μεταβολισμός μου;
  • Ποιο βότανο βοηθάει στην καλή αντρική διάθεση;
  • Υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;
  • Γιατί είναι σημαντικά τα ω-3 λιπαρά στην εγκυμοσύνη;
  • Ο καφές προστατεύει την υγεία;
  • Η υγιεινή διατροφή κοστίζει ακριβά;

Σύγχρονα θέματα υγείας που μας απασχολούν και σχετίζονται με τη διατροφή είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η οστεοπόρωση, η εμμηναρχή εγκυμοσύνη, θηλασμός, κλιμακτήριος, εμμηνόπαυση κ.ά..

Οπωσδήποτε όμως ο σύγχρονος άνδρας ενδιαφέρεται και για πιο «απλά» διατροφοκεντρικά ζητήματα, όπως είναι η καλύτερη σωματική εικόνα, η περιεκτικότητα του σώματός του σε μυϊκή μάζα και η ρύθμιση του σωματικού του βάρους. Από την πλευρά της η γυναίκα ενδιαφέρεται, πέρα από τα ζητούμενα, για την αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, της οστεοπόρωσης, της βουλιμίας, της ανορεξίας και της παχυσαρκίας.

Με βάση όλα αυτά, το εγχειρίδιό «Tips διατροφής για άνδρες» και το εγχειρίδιό «Tips διατροφής για γυναίκες» φιλοδοξούν να απαντήσουν στα περισσότερα ερωτήματα και να προσδώσουν έγκυρες διατροφικές κατευθύνσεις. Τα βιβλία αυτά θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για έγκυρη και σωστή πληροφόρηση σε θέματα διατροφής και υγείας

 

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία