Ειδήσεις

Το απόλυτο διατροφικό εγχειρίδιο, για άντρες και γυναίκες! Τα νέα της Διατροφής

Κυκλοφόρησε το απόλυτο διατροφικό εγχειρίδιο, για άντρες και γυναίκες ξεχωριστά. 

 

που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν. 360 απλές, σύντομες αλλά έγκυρες απαντήσεις σε όλα τα «καυτά» θέματα διατροφής και υγείας που απασχολούν το σύγχρονο άντρα και τη σύγχρονη γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Καυτά ερωτήματα όπως:

  • Πώς να απαλλαγώ από το «σωσίβιο» της κοιλιάς;
  • Πώς θα βελτιωθεί ο μεταβολισμός μου;
  • Ποιο βότανο βοηθάει στην καλή αντρική διάθεση;
  • Υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;
  • Γιατί είναι σημαντικά τα ω-3 λιπαρά στην εγκυμοσύνη;
  • Ο καφές προστατεύει την υγεία;
  • Η υγιεινή διατροφή κοστίζει ακριβά;

Σύγχρονα θέματα υγείας που μας απασχολούν και σχετίζονται με τη διατροφή είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η οστεοπόρωση, η εμμηναρχή εγκυμοσύνη, θηλασμός, κλιμακτήριος, εμμηνόπαυση κ.ά..

Οπωσδήποτε όμως ο σύγχρονος άνδρας ενδιαφέρεται και για πιο «απλά» διατροφοκεντρικά ζητήματα, όπως είναι η καλύτερη σωματική εικόνα, η περιεκτικότητα του σώματός του σε μυϊκή μάζα και η ρύθμιση του σωματικού του βάρους. Από την πλευρά της η γυναίκα ενδιαφέρεται, πέρα από τα ζητούμενα, για την αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, της οστεοπόρωσης, της βουλιμίας, της ανορεξίας και της παχυσαρκίας.

Με βάση όλα αυτά, το εγχειρίδιό «Tips διατροφής για άνδρες» και το εγχειρίδιό «Tips διατροφής για γυναίκες» φιλοδοξούν να απαντήσουν στα περισσότερα ερωτήματα και να προσδώσουν έγκυρες διατροφικές κατευθύνσεις. Τα βιβλία αυτά θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για έγκυρη και σωστή πληροφόρηση σε θέματα διατροφής και υγείας

 

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία