Logodiatrofis.gr
Τροφογνωσια

Η θρεπτική αξία του πρωινού (Άρωμα Ελλάδας)

Η διατροφολόγος Ευθυμία Δέδε μιλά για τη θρεπτική αξία του πρωινού.

 

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κα.Ευθυμία Δέδε της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ μιλά στην εκπομπή ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ για το πρω’ι’νο γεύμα και δίνει διατροφικές συμβουλές για το ποιό σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και ότι εμείς, ως λαός και ως άτομα, σπανίως τρώμε πρωινό. Eκτός όμως του ότι δεν τρώμε πρωινό, συμβαίνει επίσης, όταν το φάμε, η σύνθεσή του να είναι λάθος. Tι συμβαίνει επιτέλους με μας; Γιατί να υπάρχει τέτοια αρνητική στάση απέναντι στη βασική αρχή της Διατροφής- Διαιτολογίας, που λέει ότι ο άνθρωπος χρειάζεται συνεχή ανατροφοδότηση και ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος να δραστηριοποιείται χωρίς ένα καλό πρωινό; Tα ενδεχόμενα για το τι πράγματι συμβαίνει είναι πολλά και χωρούν αμφισβήτηση. Eκείνο όμως που είναι δεδομένο είναι το τι σημαίνει καλό πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ