Ειδήσεις

Τετάρτη 15/01: Άγχος και αύξηση βάρους - Ρεφλεξολογία και εναλλακτικές θεραπείες ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Άγχος και αύξηση βάρους - Ρεφλεξολογία και εναλλακτικές θεραπείες»  τα δύο θέματα.

 

Ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Νίκος Θυμιανίδης και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και Ρεφλεξιολόγος Εύα Ντελιδάκη, στα πλαίσια των ανοιχτών σεμιναρίων του κέντρου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Μεγάρων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων μιλούν για τα παραπάνω θέματα.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

4ος Κύκλος 18:30-20:30
(Είσοδος Ελεύθερη)

Ομιλητές

  • Εύα Ντελιδάκη: Δημοσιογράφος – Ρεφλεξιολόγος
  • Νίκος Θυμιανίδης: Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Με κεντρική ομιλήτρια τη γνωστή δημοσιογράφο σε θέματα υγείας Εύα Ντελιδάκη, θα αναλυθεί με παρουσιάσεις αλλά και ανοιχτό διάλογο με ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, όπως συνηθίζεται στα σεμινάρια του κέντρου, το θέμα «Άγχος και αύξηση βάρους-Ρεφλεξολογία και εναλλακτικές θεραπείες».

Η ομιλήτρια, γνωστή για την ενασχόλησή της σε θέματα Υγείας, δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη έχει παρουσιάσει στην ΕΡΤ μια σειρά από ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ που αφορούν θέματα υγείας. Έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων ενώ επί τέσσερα χρόνια διατηρούσε τη δική της εκπομπή στην ΝΕΤ με τίτλο: "Με υγεία πάνω απ' όλα". Επιπλέον στην ΕΤ-3 παρουσίαζε το ειδικό δεκάλεπτο με τίτλο "Η υγεία των αγροτών μας".

Το ζήτημα ενδιαφέρον για όλους μας, με το άγχος στις μέρες μας να χτυπά και «σωματικά», ενώ οι εναλλακτικές θεραπείες κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερων ανθρώπων.

 

Μάθετε περισσότερα για τον 4ο Κύκλο Μαθημάτων Υγείας - Ανοιχτά σεμινάρια υγείας
απο την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Μεγάρων

Δείτε επίσης

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!», η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία