Ειδήσεις

Τελεμές

Ο πίνακας αναφέρεται στα θρεπτικά συστατικά Τελεμέ Θεσσαλίας ανά 100 γρ. 

 

 

Θρεπτικά συστατικά

Ανά 100g

Νερό

53,7gr

Ενέργεια

319 kcal

Πρωτεΐνη

16,8 g

Ολικά λιπίδια

25,4 g

Υδατάνθρακες

0,4 g

Φυτικές ίνες

-

Ολικά σάκχαρα

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λευκό τυρί άλμης, μαλακό.Παρασκευάζεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλία, Θράκη,Μακεδονία).Προέρχεται απο πρόβειο γάλα,κατσικίσιο η και αγελαδινό. Διαφέρει απο τη φέτα γιατί κόβεται σε τετράγωνα κομμάτια και φυλάσσεται αποκλειστικά σε δοχεία απο λευκοσίδηρο.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία