Ένα νόστιμο γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανανά, στο ταψί…
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
- 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ των 225g
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 100g αγελαδινό βούτυρο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- 500g γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
- 200g τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- 1 μικρή κονσέρβα ανανά ή ένας φρέσκος
- 500g ψιλοκομμένο αμύγδαλο (φιλέ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα βαθύ μπωλ ανακατεύουμε τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ταψάκι που έχουν στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Πιέζουμε καλά το μίγμα με τα χέρια μας μέσα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά.
- Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα με ακανόνιστες κουταλιές μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.
- Γαρνίρουμε με φέτες ανανά και με αμύγδαλο και σερβίρουμε.
Τη συνταγή θα την βρείτε ΕΔΩ!