Logodiatrofis.gr
ΓλυκάΣυνταγές

Τάρτα Γιαουρτιού με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Ανανά

Ένα νόστιμο γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανανά, στο ταψί…

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ των 225g
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 100g αγελαδινό βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 500g γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
  • 200g τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

  • 1 μικρή κονσέρβα ανανά ή ένας φρέσκος
  • 500g ψιλοκομμένο αμύγδαλο (φιλέ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Σε ένα βαθύ μπωλ ανακατεύουμε τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ταψάκι που έχουν στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  2. Πιέζουμε καλά το μίγμα με τα χέρια μας μέσα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά.
  4. Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα με ακανόνιστες κουταλιές μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.
  5. Γαρνίρουμε με φέτες ανανά και με αμύγδαλο και σερβίρουμε.

 

Τη συνταγή θα την βρείτε ΕΔΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ