Ειδήσεις

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και η Μαίρη Συνατσάκη μας ενθαρρύνουν«Ξεκινήσουμε Τρέξιμο» Τα νέα της Διατροφής

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® μας ενθαρρύνουν«Ξεκινήσουμε Τρέξιμο». 

 

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé πραγματοποιούν μεγάλο διαγωνισμό και χαρίζουν πραγματικά χρήσιμα δώρα που θα κάνουν το τρέξιμο και την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς μας.

Από τις 9 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2014, 150 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω της επίσημης σελίδας των FITNESS® στο Facebook, παπούτσια adidas Response και iPod nano με περιβραχιόνιο.

Ο μηχανισμός είναι απλός: Βρείτε στο εσωτερικό των πακέτων FITNESS® με την ειδική σήμανση «Ξεκίνησε Τρέξιμο» τον κωδικό συμμετοχής, καταχωρήστε τον στη σελίδα των FITNESS® στο Facebook www.facebook.com/NestleFitness.GR και ίσως να είστε ένας από τους 150 τυχερούς που θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση ένα από τα υπέροχα δώρα!

Κάθε κωδικός αποτελεί και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό! Όσοι περισσότεροι κωδικοί λοιπόν, τόσες περισσότερες συμμετοχές και όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες 1 από τα 100 ζευγάρια παπούτσια adidas Response και τα 50 iPod nano με περιβραχιόνιο να γίνουν δικά σας.

Η Μαίρη Συνατσάκη, απόδειξη ότι η ισορροπημένη διατροφή και η καθημερινή άσκηση μπορούν να χωρέσουν στην άκρως απαιτητική καθημερινότητά μας, πρώτη «Ξεκίνησε Τρέξιμο»! Άνοιξε το επόμενο πακέτο FITNESS®, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και ακολούθησέ τη!

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία