Ειδήσεις

Τα δημητριακά FITNESS®, «τρέχουν» και φέτος κόντρα στον καρκίνο του μαστού! Τα νέα της Διατροφής

Για άλλη μία χρονιά έλαβαν μέρος στο "Greece Race for the Cure®".

 

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στο Ζάππειο, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Αγώνας Greece Race for the Cure® 2015, με επίσημο χορηγό για 6η συνεχή χρονιά τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS®. Ο αγώνας, με σύνθημα: "Συμμετρέχω ενάντια στον καρκίνο του μαστού", είναι μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Τα αγαπημένα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® προσκαλούν τον κόσμο την ημέρα του αγώνα να λάβει μέρος και να στηρίξει το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, φροντίζοντας όπως πάντα τους συμμετέχοντες να περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Κι επειδή πλέον η ενημέρωση, ο απαραίτητος σύμμαχος της πρόληψης, περνά από... τα social media, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé επιστρατεύουν επίσης τους επίσημους λογαριασμούς τους σε Instagram (https://instagram.com/nestlefitnessgr/) και Facebook (facebook.com/NestleFitness.GR) στοχεύοντας με έναν έξυπνο και δημιουργικό τρόπο να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσα από ένα ευρηματικό βίντεο, καλούν όλες τις γυναίκες να αναλογιστούν πόσες (πολλές) φορές ελέγχουν το κινητό τους μέσα στην ημέρα, ενώ αντίστοιχα πόσες (ελάχιστες μάλλον) το στήθος τους με σκοπό να γίνουν αποδέκτες του μηνύματος της πρόληψης όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, τις προτρέπουν επίσης να βγάλουν και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια #HandsOn selfie, μια φωτογραφία τους με άλλα λόγια με το χέρι στο στήθος.

Ενημέρωση, πρόληψη, προστασία: όπως πάντα, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® ενθαρρύνουν τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει!

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία