Ειδήσεις

Τα δημητριακά FITNESS®, «τρέχουν» και φέτος κόντρα στον καρκίνο του μαστού! Τα νέα της Διατροφής

Για άλλη μία χρονιά έλαβαν μέρος στο "Greece Race for the Cure®".

 

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στο Ζάππειο, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Αγώνας Greece Race for the Cure® 2015, με επίσημο χορηγό για 6η συνεχή χρονιά τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS®. Ο αγώνας, με σύνθημα: "Συμμετρέχω ενάντια στον καρκίνο του μαστού", είναι μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Τα αγαπημένα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® προσκαλούν τον κόσμο την ημέρα του αγώνα να λάβει μέρος και να στηρίξει το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, φροντίζοντας όπως πάντα τους συμμετέχοντες να περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Κι επειδή πλέον η ενημέρωση, ο απαραίτητος σύμμαχος της πρόληψης, περνά από... τα social media, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé επιστρατεύουν επίσης τους επίσημους λογαριασμούς τους σε Instagram (https://instagram.com/nestlefitnessgr/) και Facebook (facebook.com/NestleFitness.GR) στοχεύοντας με έναν έξυπνο και δημιουργικό τρόπο να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσα από ένα ευρηματικό βίντεο, καλούν όλες τις γυναίκες να αναλογιστούν πόσες (πολλές) φορές ελέγχουν το κινητό τους μέσα στην ημέρα, ενώ αντίστοιχα πόσες (ελάχιστες μάλλον) το στήθος τους με σκοπό να γίνουν αποδέκτες του μηνύματος της πρόληψης όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, τις προτρέπουν επίσης να βγάλουν και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια #HandsOn selfie, μια φωτογραφία τους με άλλα λόγια με το χέρι στο στήθος.

Ενημέρωση, πρόληψη, προστασία: όπως πάντα, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® ενθαρρύνουν τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει!

 

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία