Ειδήσεις

Γίνε συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr Τα νέα της Διατροφής

Αν είσαι διαιτολόγος – διατροφολόγος ή επιστήμονας οποιουδήποτε κλάδου της υγείας γίνε τώρα συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr.

Στο portal Logodiatrofis.gr εκτός από διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, αρθρογραφούν καθημερινά και διάφοροι άλλοι επιστήμονες από όλους τους κλάδους της υγείας. Το Logodiatrofis.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις συνεργάτης μας όπου κι αν βρίσκεσαι (δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία) και να προβληθείς μέσα απ' αυτό. Μπορείς να γράψεις για διάφορα θέματα, του κλάδου της Επιστήμης στον οποίο δραστηριοποίησε και που πιστεύεις ότι ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει.

Τα επιστημονικά άρθρα που αναρτώνται στο Logodiatrofis.gr αποστέλονται μέσω Newsletter σε περισσότερους απο 35.000 ηλεκτρονικούς παραλήπτες, καθώς επίσης και σε πάνω από 25.000 χρήστες στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του portal μας.

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr και να αρθρογραφείς εθελοντικά στο Νο1 ελληνικό portal Διατροφής & Υγείας (Βάσει στοιχείων Alexa.com), δεν έχεις παρά να μας στείλεις ένα mail με θέμα "Ενδιαφέρομαι να γίνω συνεργάτης" στο: tsianis@logodiatrofis.gr, στο οποίο θα μας επισυνάπτεις μια φωτογραφία σου, το βιογραφικό σου και το επιστημονικό κείμενο που επιθυμείς να δημοσιεύσουμε.

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου ελληνικού portal διατροφής & υγείας!

Η Ομάδα του Logodiatrofis.gr
*Το Logodiatrofis.gr αποτελεί το Νο1 portal Διατροφής & Υγείας καθημερινής ενημέρωσης, το οποίο υπογράφεται από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο MSc, κ. Δημήτρη Γρηγοράκη. Κατέχει υψηλή θέση στην ελληνική και παγκόσμια διαδικτυακή κατάταξη με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και σημαντικό μέρος στην καρδιά και στις επιλογές εκείνων που ενδιαφέρονται για επίκαιρη, έγκυρη και πάνω από όλα επιστημονική πληροφόρηση σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία