Περιοδικό «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» | (Ετήσια Συνδρομή) Βιβλία

Το Περιοδικό της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

 

Η αναγκαιότητα για σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από τη διατροφή είναι σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, τεράστια. Η διατροφή και διαιτολογία είναι, δίχως αμφιβολία, από τις πιο επίκαιρες ανθρωποκεντρικές επιστήμες. Οι επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν τη σύγχρονη γνώση είναι σίγουρα αναρίθμητες και οι επιστημονικές πληροφορίες ανανεώνονται μέρα με τη μέρα.

Λόγω... διατροφής: Περί... (οδικό) διατροφής & υγείας!

Μετά από συνεχή παρουσία στον έντυπο τύπο, σε εφημερίδες και περιοδικά με μόνιμες στήλες διατροφικής πληροφόρησης, που πάντα χαρακτηρίσθηκαν από υψηλό βαθμό αναγνωσιμότητας και αποδοχής, το Special Edition MAGAZINE «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», κυκλοφορεί μηνιαία το κορυφαίο περιοδικό ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γύρω από τη διατροφή.

 

Με τη βοήθεια της σπουδαίας Επιστημονικής Ομάδος του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, φιλοδοξούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά της διατροφής και όχι μόνο. Σκοπεύουμε να σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω από το χώρο της διατροφής, να αναλάβουμε μαχητική θέση στα κακώς κείμενα της διατροφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, αλλά και να καταγγείλουμε διατροφικά σκάνδαλα που απειλούν την ανθρώπινη υγεία.

Λόγω... διατροφής, έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Γιατί Λόγω... διατροφής, η υγείας μας γίνεται καλύτερη!!!

 

Τιμή ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (με Φ.Π.Α.) : 25€

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Παραγγείλτε τα βιβλία που επιθυμείτε...

Δείτε επίσης

SUPERFOODS

SUPERFOODS

SUPERFOODS | Επιστημονική Επιμέλεια: Δημήτρης Γρηγοράκης!

DETOX

DETOX

DETOX | Επιστημονική Επιμέλεια: Δημήτρης Γρηγοράκης!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία