Ειδήσεις

Συμβουλές για την ενίσχυση και διατήρηση της υγείας του πεπτικού συστήματος Τα νέα της Διατροφής

Μεγάλος διαγωνισμός στη FB page του Myeupepsia.gr με πλούσια δώρα.

 

Το Myeupepsia.gr είναι το νέο ενημερωτικό website που φιλοξενεί απλές και χρήσιμες συμβουλές για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής πέψης, την ενδυνάμωση της ευεξίας, καθώς και πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα. Εστιάζει σε πεπτικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, ο τυμπανισμός και οι καούρες, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισης, μέσα από μικρές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής. Το Myeupepsia.gr υποστηρίζεται από την Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα της Omega Pharma.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγεται στην επίσημη Facebook page του Myeupepsia.gr, με 5 πλούσια πακέτα δώρων, 1 κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Facebook users μπορούν να κερδίσουν τα εξής δώρα: Πρόγραμμα διατροφολογικής υποστήριξης από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ του διατροφολόγου Δ. Γρηγοράκη, ένα πακέτο "Cycle & Get Fit" που περιλαμβάνει εξοπλισμό ποδηλασίας, το "Running Like The Wind" με εξειδικευμένα αθλητικά είδη για τρέξιμο, το "Working Out @ Home" με αξεσουάρ για άθληση μέσα στο σπίτι, καθώς και το "Snowboard Time" για τους fans του snowboarding.

 

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία