Ειδήσεις

Συμβουλές για την ενίσχυση και διατήρηση της υγείας του πεπτικού συστήματος Τα νέα της Διατροφής

Μεγάλος διαγωνισμός στη FB page του Myeupepsia.gr με πλούσια δώρα.

 

Το Myeupepsia.gr είναι το νέο ενημερωτικό website που φιλοξενεί απλές και χρήσιμες συμβουλές για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής πέψης, την ενδυνάμωση της ευεξίας, καθώς και πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα. Εστιάζει σε πεπτικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, ο τυμπανισμός και οι καούρες, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισης, μέσα από μικρές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής. Το Myeupepsia.gr υποστηρίζεται από την Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα της Omega Pharma.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγεται στην επίσημη Facebook page του Myeupepsia.gr, με 5 πλούσια πακέτα δώρων, 1 κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Facebook users μπορούν να κερδίσουν τα εξής δώρα: Πρόγραμμα διατροφολογικής υποστήριξης από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ του διατροφολόγου Δ. Γρηγοράκη, ένα πακέτο "Cycle & Get Fit" που περιλαμβάνει εξοπλισμό ποδηλασίας, το "Running Like The Wind" με εξειδικευμένα αθλητικά είδη για τρέξιμο, το "Working Out @ Home" με αξεσουάρ για άθληση μέσα στο σπίτι, καθώς και το "Snowboard Time" για τους fans του snowboarding.

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία