Ειδήσεις

Σουπιές με αντίδια και βλήτα Ψάρια - Θαλασσινά

Εκτός από πανέξυπνη, η σουπιά είναι και πάρα πολύ νόστιμη!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ½ κιλό σουπιές
  • ½ κιλό αντίδια
  • ½ κιλό βλήτα
  • ½ ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας Pummaro
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πλύνεις και να καθαρίσεις τα χορταρικά.
  2. Αφού το κάνεις αυτό, βράσε τις σουπιές σε μια κατσαρόλα με νερό για 10 λεπτά να μαλακώσουν.
  3. Σε ένα φαρδύ και βαθύ τηγάνι ρίξε το Flora Soft με βούτυρο και άφησε το να λιώσει.
  4. Στη συνέχεια, ρίξε μέσα τα χορταρικά, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο και σόταρέ τα.
  5. Όταν τα χορταρικά μαζέψουν και μαραθούν σβήσε τα με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
  6. Πρόσθεσε τώρα τις σουπιές και τον πελτέ ντομάτας μαζί με 3 ½ ποτήρια καυτό νερό και άφησε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αυτό ήταν, οι σουπιές με αντίδια και βλήτα είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Η συνταγή αρχικά δημοσιεύθηκε ΕΔΩ!

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία