Πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο πιάτο, το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση των συστατικών του.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
- Θερμιδική αξία: 638Kcal – 2660Kj
- Πρωτεΐνες: 19g
- Υδατάνθρακες: 77g
- Λιπαρά: 27g
ΥΛΙΚΑ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
Tortiglioni |
350 γρ |
Καπνιστή Πανσέτα |
100 γρ |
Παρμεζάνα |
20 γρ |
Olive Greche |
12 |
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο |
3 κουτάλια |
Ξηρό Λευκό Κρασί |
1 ποτήρι |
Μαϊντανός |
— |
Προετοιμασία
- Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο, προσθέστε την καπνιστή πανσέτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές χωρίς το κουκούτσι και ροδίστε. Σβήστε με το λευκό κρασί, αφήστε το να εξατμιστεί και χύστε τη Σάλτσα με Πιπεριές.
- Βράστε τα Tortiglioni της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα και πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα και σερβίρετε.