Logodiatrofis.gr
ΖυμαρικάΣυνταγές

Mini Farfalle με μπακαλιάρο, κρέμα γάλακτος και ρόκα

Μια λεπτή και ελαφριά συνταγή, για να φέρετε στο τραπέζι τη χαρά των Mini Farfalle και το άρωμα της ρόκας.

ΥΛΙΚΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Mini Farfalle

350 γρ

Μπακαλιάρος

160 γρ

Τυρί Stracchino

90 γρ

Γάλα

1 ποτήρι

Ρόκα

1 ματσάκι

Μπακαλιάρος

 

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

 

Αλάτι

 

Πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

  • Κόψτε το μπακαλιάρο σε κύβους, τηγανίστε τον σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Προσθέστε το τυρί Stracchino και το γάλα και συνεχίστε το μαγείρεμα για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
  • Βράστε τα Mini Farfalle σε αλατισμένο νερό, σουρώστε και τοποθετήστε τα στο τηγάνι, ανακατεύοντας τα με την κρέμα.
  • Πριν να σερβίρετε, γαρνίρετε με ψιλοκομμένη ρόκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ