Ειδήσεις

Πόση ποσότητα λαδιού πρέπει να χρησιμοποιούμε στα φαγητά; Ποιο είδος λαδιού είναι πιο υγιεινό; Ο ειδικός απαντά...

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ της Ομάδας μας ΑΠΑΝΤΟΥΝ σε κάθε απορία σου

 
Ερώτηση: Πόση ποσότητα λαδιού πρέπει να χρησιμοποιούμε στα φαγητά; Ποιο είδος λαδιού είναι πιο υγιεινό; 

Απάντηση: Αγαπητή, 

Το λάδι που μπορείς να χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα και στις σαλάτες σου είναι το ελαιόλαδο και συγκεκριμένα να αναγράφει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Αυτή είναι η πιο φυσική κατηγορία ελαιόλαδου με τέλειο άρωμα και γεύση. Το σημαντικό είναι ότι η οξύτητά του δεν ξεπερνά το 0,8ο. Η μοναδική του γεύση αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, τη φρεσκάδα στις σαλάτες και τη γευστικότητα των φαγητών που μαγειρεύουμε. Όσο αφορά στη ποσότητα προτείνεται 1 κ.σ λάδι ανά μερίδα.

Αθηνά Ρούντου
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Bsc
Επιστημονική υπεύθυνη διαιτολογικής μονάδας Λόγω διατροφής, Κατερίνη-Λάρισα
Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
r_athina @ yahoo.gr

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα σας,θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο!

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία