Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Πετρουλάκη Τα νέα της Διατροφής

Πλήθος παιδιών και γονιών συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 10/12 στο Public Γλυφάδας στην παρουσίαση του βιβλίου "H ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο" της Ελένης Πετρουλάκη.

Συμβουλές για σωστή παιδική διατροφή έδωσαν η συγγραφέας Ελένη Πετρουλάκη, ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ο M.Ed.Υπ. Διδάκτωρ Φιλοσοφικής Σχολής Γιάννης Τρυφιάτης.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και συνιδρύτρια του ιστότοπου 4moms Αμαλία Κυπαρίσση.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία