Ειδήσεις

Ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ, σε συνεργασία με 14 επιστημονικές εταιρείες ένα μοναδικό Forum Τα νέα της Διατροφής

Ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ, σε συνεργασία με 14 επιστημονικές εταιρείες, διοργανώνουν στις 16 και 17 Απριλίου 2016, ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Forum

Όπου ίσως για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία σε επιστήμονες υγείας (ιατροί, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, νοσηλευτικό προσωπικό) αλλά και στην βιομηχανία, να συνυπάρξουν απόλυτα διαδραστικά στον ίδιο χώρο, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση και με έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, οι 14 φορείς οργανώνουν, στο πλαίσιο του DYO Forum, επιστημονικές ημερίδες, οι οποίες απευθύνονται στους επιστήμονες της ειδικότητας τους, αλλά που θα είναι συγχρόνως ανοιχτές και για το κοινό.

Με την ενεργό συμμετοχή 240 περίπου επιστημόνων, απ’ όλο σχεδόν το φάσμα της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς και με τη συμμετοχή χιλιάδων επιστημόνων υγείας και επισκεπτών, το DYO Forum αποκτά ένα μοναδικό χαρακτήρα στην έγκριτη ενημέρωση, για την θωράκιση της υγείας των πολιτών μας.

 Εμείς οι οργανωτές και όλο αυτό το εξαίρετο επιστημονικό team, φιλοδοξούμε, ότι όλοι οι συμμετέχοντες, αυτό το διήμερο, θα χαρούν και θα κεφαλαιοποιήσουν προς χάριν τηςυγείας τους αλλά και της ευεξίας και της θετικής σκέψης, όλα όσα έχουν σχεδιαστεί και προετοιμαστεί με πολύ επιστημονική και οργανωτική εμπειρία.

 Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετάσχετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες συνεδρίες, να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με εξαίρετους επιστήμονες – ομιλητές, να επισκεφθείτε με ενημερωτική διάθεση όλα τα περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο και τέλος να συμμετάσχετε και να χαρείτε τα όσα δωρεάν και με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον, προσφέρουν για εσάς οι επιστημονικές εταιρείες, με εξαίρετους επιστήμονες - μέλη τους, στο χώρο των διαδραστικών.

Έτσι φεύγοντας, είναι σημαντικό να υποσχεθείτε στον εαυτό σας, ότι θα του κάνετε το μεγάλο δώρο, να εφαρμόσετε αρκετά από αυτά, που σε αυτό το διήμερο θα έχετε μάθει, σχετικά με την φροντίδα της υγείας σας.

Κάντε λοιπόν το DYO Forum, πραγματικά δώρο ζωής!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία