Ειδήσεις

Ο Nescafe & o Λουμίδης στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής! Τα νέα της Διατροφής

Για 5η συνεχή χρονιά συμμετείχαν ως χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé συμμετείχαν ως χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά  στο πιο σημαντικό διατροφικό εορτασμό της χρονιάς, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής έλαβε και φέτος χώρα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι. Ακόμα μια χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι αγαπημένοι μας καφέδες Λουμίδης Παπαγάλος και Nescafé, σε συνεργασία με καταξιωμένους διατροφολόγους της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ενημέρωναν το κοινό για τη διατροφική αξία του καφέ στην υγεία μας, ενώ παράλληλα μέσα από τη διανομή προϊόντων και ενημερωτικών φυλλαδίων, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον καφέ, καθώς και για την περιεκτικότητα καφεΐνης στα διάφορα καφεϊνούχα ροφήματα και την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη καφεΐνης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ Nescafé, καθώς και το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία