Ειδήσεις

Ο Nescafe & o Λουμίδης στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής! Τα νέα της Διατροφής

Για 5η συνεχή χρονιά συμμετείχαν ως χορηγοί στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé συμμετείχαν ως χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά  στο πιο σημαντικό διατροφικό εορτασμό της χρονιάς, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής έλαβε και φέτος χώρα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι. Ακόμα μια χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι αγαπημένοι μας καφέδες Λουμίδης Παπαγάλος και Nescafé, σε συνεργασία με καταξιωμένους διατροφολόγους της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ενημέρωναν το κοινό για τη διατροφική αξία του καφέ στην υγεία μας, ενώ παράλληλα μέσα από τη διανομή προϊόντων και ενημερωτικών φυλλαδίων, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον καφέ, καθώς και για την περιεκτικότητα καφεΐνης στα διάφορα καφεϊνούχα ροφήματα και την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη καφεΐνης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ Nescafé, καθώς και το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία