Ειδήσεις

Νέος χυμός ακτινίδιο και πράσινο μήλο από την Οικογένεια Χριστοδούλου Τα νέα της Διατροφής

Απολαύστε θρεπτικά!

Ο πρώτος φυσικός χυμός με σπιρουλίνα, έρχεται στην ελληνικά αγορά από την Οικογένεια Χριστοδούλου και αποτελεί τον νέο σύμμαχο για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Ένας αντιοξειδωτικός χυμός με ακτινίδιο, πράσινο μήλο και σπιρουλίνα, πλούσιος σε βιταμίνη C, αποτελεί ιδανική πρόταση, καθώς πέρα από τα διατροφικά οφέλη των δύο φρούτων, προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της σπιρουλίνας για καλή υγεία και τόνωση του ανοσοποιητικού.

Η Οικογένεια Χριστοδούλου, με πολύχρονη παράδοση στην παραγωγή  χυμών, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φυσικών χυμών - ψυγείου, βιταμινούχοι και βιολογικοί -, που αποτελούν μια ξεχωριστή διατροφική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία