Ειδήσεις

Νέα διάκριση για τις σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ Τα νέα της Διατροφής

Παρόλο που το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αποδεδειγμένη προτίμηση κοινού..

 

...οι σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ δεν παύουν να κερδίζουν και νέες διακρίσεις! Πρόσφατα, οι ποικιλίες Γάλακτος και Bitter διακρίθηκαν ως το «Καλύτερο λανσάρισμα τροφίμου για το 2015», ένα ακόμη σημαντικό βραβείο δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού στην αγορά. 

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων με τίτλο «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή, Κέντρο ΓΑΙΑ. Η απονομή έγινε από τον Διευθυντή του Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του ΣΕΒ, Δρ. Γεώργιο Ξηρογιάννη.

Οι συγκεκριμένες σοκολάτες βραβεύτηκαν πριν από λίγο καιρό και με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, για τη γεύση τους και την ανώτερη ποιότητά τους, από το Διεθνή Οργανισμό iTQI.

Η σειρά Σοκολατών Sweet & Balance, πρόσφατα εμπλουτίστηκε με άλλες 5 ποικιλίες, Γάλακτος με Αμύγδαλα και γεμιστές (με γεύσεις Bitter με γέμιση πορτοκάλι και γάλακτος με γέμιση φράουλα, cappuccino και πραλίνα) για ακόμα μεγαλύτερη γευστική εμπειρία. 

Όλες οι σοκολάτες Sweet & Balance δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.   

Sweet & Balance από τη ΓΙΩΤΗΣ.  Γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Solid Relations, Καλλιόπη Βασιλείου, τηλ. 210 8172263.

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία