Ειδήσεις

ΝΕΑ Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στη Ρόδο ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Nέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λειτουργεί από το 2014 στη Ρόδο.

 

Σε ένα πολύ όμορφο χώρο που δίνει μια άλλη οπτική στον όρο διαιτολογικό γραφείο, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της καταξιωμένης Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, MSc κας Κωνσταντίνα Χατζησάββα.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα της υπεύθυνης διαιτολογικής φροντίδας αντιμετωπίζοντας με επιστημονικό τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή. Πρωτοστατεί και στην έγκυρη διατροφική ενημέρωση των καταναλωτών εκδίδοντας το περιοδικό Λόγω... διατροφής και μέσω του e-περιοδικού διατροφής logodiatrofis.gr, του portal Φροντίδας & Υγείας care24.gr και του παιδικού e-περιοδικού activekids.gr.

Μία νέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λειτουργεί από τον Μάιο του 2014, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της καταξιωμένης Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, MSc κας Κωνσταντίνας Χατζησάββα.

 

Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ρόδος

Βρυκούντος 3 - 4ο χλμ Ρόδου-Λίνδου
τηλ: 6955066469
email: chatzisavva@logodiatrofis.gr
Υπεύθυνη κέντρου: Κωνσταντίνα Χατζησάββα, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc 

Δείτε επίσης

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου!», η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία