Ειδήσεις

'ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ' του Δ.Γρηγοράκη (Σάββατο 26/11) στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Τα νέα της Διατροφής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το βιβλίο  'ΒΙΤΑΜΙΝΗ D: Μια θρεπτική ουσία, χίλιες δράσεις υγείας' του διατροφολόγου Δρ. Δ.Γρηγοράκη. 

Σε συνέχεια της απίστευτης κυκλοφοριακής επιτυχίας που σημείωσε το «ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ», αυτό το Σάββατο 26/11 έρχεται μαζί με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ένα σπουδαίο έργο: 'ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ" του Κλινικού Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, σχετικά με τη βιταμίνη D!

Ένα τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού πληθυσμού με σοβαρές διαστάσεις στη δημόσια υγεία!!

ΜΆΘΕΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΊΝΗ D!

Σήμερα, η ανεπάρκεια της βιταμίνης D θεωρείται μια «κρυφή» επιδημία σε παγκόσμιο επίπεδο για όσους δεν εκτίθενται επαρκώς στην ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη πληροφόρησης του ευρύτερου κοινού. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το νέο βιβλίο του Δημήτρη Γρηγοράκη, το οποίο παρουσιάζει για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα μια συνολική εικόνα των γνωστών μέχρι σήμερα δράσεων της βιταμίνης D.

Παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες για τη βιταμίνη D, το μεταβολισμό της και τη σπουδαιότητα που έχει για την υγεία. Στη συνέχεια το βιβλίο εξειδικεύει στην ανασκόπηση του ρόλου της βιταμίνης D για την ομαλή λειτουργία διαφόρων συστημάτων, με έμφαση στο ανοσοποιητικό,  για την πρόληψη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η οστεοπόρωση, η υπέρταση, η κατάθλιψη,  η παχυσαρκία αλλά και για την αντιμετώπιση των περισσότερων αυτοάνοσων παθήσεων!

Ακόμα, θα κατανοήσετε πως μπορείτε να αναγνωρίστε τα σημάδια της έλλειψής της στον οργανισμό σας και τι πρέπει να κάνετε για να την αναπληρώσετε!

Κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία