Ειδήσεις

Μπισκοτένιες Μαργαρίτες ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Γλυκά

Μπισκοτένιες Μαργαρίτες ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

Υλικά

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 250 g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
  • 250 g βανίλια (υποβρύχιο)
  • 1 αυγό
  • 1 βανίλια
  • Φρούτα για διακόσμηση
  • 100 g τρούφα σοκολάτα

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη βανίλια (υποβρύχιο) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα συμπληρώνουμε το αυγό χτυπημένο, λίγο-λίγο και τη 1 βανίλια. Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ, με την κρέμα και κολλάμε τα μπισκότα ανά δύο. Σχηματίζουμε μαργαρίτα σε κάθε μπισκότο και στολίζουμε με φρούτα όπως στην εικόνα. Αφού παγώσουν λίγο στο ψυγείο, «βουτάμε» τις γωνίες των μπισκότων στην τρούφα σοκολάτας.

Δείτε επίσης

Πανακότα φράουλα

Πανακότα φράουλα

Ελαφριά και νόστιμη συνταγή! Υλικά:  500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ημιαποβουτυρωμένο Γάλα 1,5% λιπαρά  100γρ Φρέσκια Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά!

Τσηζκέικ

Τσηζκέικ

Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο! Εκτέλεση: Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και!

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Γλυκός «πειρασμός» που περιλαμβάνει τις διατροφικές ιδιότητες του λεμονιού! Χρόνος προετοιμασίας 25΄ Υλικά για 6 ατομικά μπολ 24 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία