Ειδήσεις

Ένα μοναδικό happening και μία βραδιά γεμάτη… vibes για την Ντίνα Νικολάου Τα νέα της Διατροφής

Ο Δ.Γρηγοράκης στο VibeBar, μίλησε για την καταξιωμένη σεφ Ν.Νικολάου

 

Με τον πιο ζεστό αλλά και "εύγευστο" τρόπο  "ανακατεύτηκαν" η μαγειρική με τη μουσική την Κυριακή 10/01 στο Vibe bar στην Πλατεία Ειρήνης.

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το βιβλίο της "Μόνος στην κουζίνα" δίνοντας στους φίλους και τις φίλες της, λάτρεις του " ευ μαγειρεύειν", μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις γαστριμαργικές συνήθειές μας.

Ο Κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ο pastry chef Χρήστος Βεργάδος και οι δημοσιογράφοι Αθηνά Ζαχαράκη, Άρης Βασιλειάδης και Μαρία Ρουμελιώτου μίλησαν για τη σημαντική σεφ.

Με μουσικές, από τον Γιάννη Βίτσα, που μας ταξίδεψε στο χρόνο από τους Μanu Negra ως τη Νατάσα Μποφίλιου, ... Το βέβαιο είναι πως το μείγμα του The Sunday culture guide στο Vibe bar ήταν μοναδικά ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία