Ειδήσεις

Ένα μοναδικό happening και μία βραδιά γεμάτη… vibes για την Ντίνα Νικολάου Τα νέα της Διατροφής

Ο Δ.Γρηγοράκης στο VibeBar, μίλησε για την καταξιωμένη σεφ Ν.Νικολάου

 

Με τον πιο ζεστό αλλά και "εύγευστο" τρόπο  "ανακατεύτηκαν" η μαγειρική με τη μουσική την Κυριακή 10/01 στο Vibe bar στην Πλατεία Ειρήνης.

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το βιβλίο της "Μόνος στην κουζίνα" δίνοντας στους φίλους και τις φίλες της, λάτρεις του " ευ μαγειρεύειν", μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις γαστριμαργικές συνήθειές μας.

Ο Κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ο pastry chef Χρήστος Βεργάδος και οι δημοσιογράφοι Αθηνά Ζαχαράκη, Άρης Βασιλειάδης και Μαρία Ρουμελιώτου μίλησαν για τη σημαντική σεφ.

Με μουσικές, από τον Γιάννη Βίτσα, που μας ταξίδεψε στο χρόνο από τους Μanu Negra ως τη Νατάσα Μποφίλιου, ... Το βέβαιο είναι πως το μείγμα του The Sunday culture guide στο Vibe bar ήταν μοναδικά ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία