Ειδήσεις

Ένα μοναδικό happening και μία βραδιά γεμάτη… vibes για την Ντίνα Νικολάου Τα νέα της Διατροφής

Ο Δ.Γρηγοράκης στο VibeBar, μίλησε για την καταξιωμένη σεφ Ν.Νικολάου

 

Με τον πιο ζεστό αλλά και "εύγευστο" τρόπο  "ανακατεύτηκαν" η μαγειρική με τη μουσική την Κυριακή 10/01 στο Vibe bar στην Πλατεία Ειρήνης.

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το βιβλίο της "Μόνος στην κουζίνα" δίνοντας στους φίλους και τις φίλες της, λάτρεις του " ευ μαγειρεύειν", μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις γαστριμαργικές συνήθειές μας.

Ο Κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ο pastry chef Χρήστος Βεργάδος και οι δημοσιογράφοι Αθηνά Ζαχαράκη, Άρης Βασιλειάδης και Μαρία Ρουμελιώτου μίλησαν για τη σημαντική σεφ.

Με μουσικές, από τον Γιάννη Βίτσα, που μας ταξίδεψε στο χρόνο από τους Μanu Negra ως τη Νατάσα Μποφίλιου, ... Το βέβαιο είναι πως το μείγμα του The Sunday culture guide στο Vibe bar ήταν μοναδικά ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία