Μια λεπτή και ελαφριά συνταγή, για να φέρετε στο τραπέζι τη χαρά των Mini Farfalle και το άρωμα της ρόκας.
ΥΛΙΚΑ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
350 γρ |
|
Μπακαλιάρος |
160 γρ |
Τυρί Stracchino |
90 γρ |
Γάλα |
1 ποτήρι |
Ρόκα |
1 ματσάκι |
Μπακαλιάρος |
|
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο |
|
Αλάτι |
|
Πιπέρι |
|
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Κόψτε το μπακαλιάρο σε κύβους, τηγανίστε τον σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Προσθέστε το τυρί Stracchino και το γάλα και συνεχίστε το μαγείρεμα για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Βράστε τα Mini Farfalle σε αλατισμένο νερό, σουρώστε και τοποθετήστε τα στο τηγάνι, ανακατεύοντας τα με την κρέμα.
- Πριν να σερβίρετε, γαρνίρετε με ψιλοκομμένη ρόκα.