Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία και φέτος η Γειτονιά Αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Τα νέα της Διατροφής

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια ανοιξιάτικη μέρα, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γειτονιά Αλληλεγγύης»  στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου.

 
 Συνολικά, πάνω από 10.000 Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από τις δωρεάν εξετάσεις και τις δράσεις της «Γειτονιάς Αλληλεγγύης», μέσα από τις μάρκες της Unilever, όπως η ΑΙΜ, το Becel pro-activ, το Pummaro, η Knorr, το Dove, η Κlinex, το Lipton.

Ανάμεσα στους επισκέπτες, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα Καλυψώ Γούλα, καθώς και υπεύθυνοι συνεργαζόμενων επιστημονικών φορέων, όπως ο πρόεδρος της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος κ. Απόστολος Ευθυμιάδης και η πρόεδρος του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», κα Μέμη Τσεκούρα.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την επιστημονική συνεργασία της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα». Περιελάμβανε δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης, στοματικής υγείας και οστικής πυκνότητας, ορθοπαιδική εκτίμηση οστεοαρθρίτιδας αλλά και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν την υγεία, την κοινωνία και το περιβάλλον, όλες ανοιχτές στο ευρύ κοινό. 

 Η κα Μίνα Βαλαβάνη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Γειτονιά Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη χρονιά, μας έδωσε  τη δυνατότητα, μέσα από τις μάρκες μας όπως η ΑΙΜ, το Becel pro-activ, το Pummaro, η Knorr, το Dove, η Klinex, το Lipton, να προσφέρουμε στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας μια σειρά από δράσεις φροντίδας, κυρίως για την υγεία και την ευεξία. Oλες αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία. Η ανταπόκριση που συναντήσαμε, μας συγκίνησε και μας ενθαρρύνει καθώς, μέσα από τη Γειτονιά Αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ- UNILEVER, βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια. Ξεκινάμε και φέτος από εδώ, όπου βρήκαμε μια πολύ φιλόξενη αγκαλιά για τη Γειτονιά μας και θα συνεχίσουμε και σε άλλες πόλεις!»


 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Solid Relations, Kλαίρη Κουντούρη, 210 8172264

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία