Ειδήσεις

Ο Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL Τα νέα της Διατροφής

Ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL

Tο εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Περισσότεροι από εικοσιπέντε χιλιάδες επισκέπτες μεταξύ των οποίων επαγγελματίες του χώρου, barista και άνθρωποι από το ευρύ κοινό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον αγαπημένο καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, να επισκεφθούν το Μουσείο του Καφέ και να δουν από κοντά εκθέματα από την ιστορία του, όπως διαφημίσεις και φωτογραφίες γεμάτες αναμνήσεις με άρωμα και χρώμα άλλης εποχής, καθώς και παραδοσιακά αντικείμενα που σκιαγραφούν την ιστορική εξέλιξη του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, οι επισκέπτες  δοκίμασαν την κρύα εκδοχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος σε Cold Brew με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή καφέ Σε Μπρίκι, Σταύρου Λαμπρινίδη. Η δημοφιλής μέθοδος αργής κρύας απόσταξης (12 ωρών), με την οποία παρασκευάζεται ο Λουμίδης Παπαγάλος Cold Brew, χαρίζει στον καφέ απαλή και ισορροπημένη οξύτητα, πλούσιο σώμα, επίγευση που διαρκεί και πλούσιο άρωμα με νότες καστανής ζάχαρης και ξηρών καρπών.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία