Ειδήσεις

Ο Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL Τα νέα της Διατροφής

Ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL

Tο εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Περισσότεροι από εικοσιπέντε χιλιάδες επισκέπτες μεταξύ των οποίων επαγγελματίες του χώρου, barista και άνθρωποι από το ευρύ κοινό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον αγαπημένο καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, να επισκεφθούν το Μουσείο του Καφέ και να δουν από κοντά εκθέματα από την ιστορία του, όπως διαφημίσεις και φωτογραφίες γεμάτες αναμνήσεις με άρωμα και χρώμα άλλης εποχής, καθώς και παραδοσιακά αντικείμενα που σκιαγραφούν την ιστορική εξέλιξη του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, οι επισκέπτες  δοκίμασαν την κρύα εκδοχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος σε Cold Brew με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή καφέ Σε Μπρίκι, Σταύρου Λαμπρινίδη. Η δημοφιλής μέθοδος αργής κρύας απόσταξης (12 ωρών), με την οποία παρασκευάζεται ο Λουμίδης Παπαγάλος Cold Brew, χαρίζει στον καφέ απαλή και ισορροπημένη οξύτητα, πλούσιο σώμα, επίγευση που διαρκεί και πλούσιο άρωμα με νότες καστανής ζάχαρης και ξηρών καρπών.

Δείτε επίσης

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

'Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ' στο PUBLIC Γλυφάδας

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά με αφετηρία το βιβλίο της Ελένης Πετρουλάκη «Η ντοματούλα που δεν χωρούσε στο τελάρο» και θέμα «Παιδική διατροφή και άσκηση».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία