Ειδήσεις

Ο Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL Τα νέα της Διατροφής

Ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο ATHENS COFFEE FESTIVAL

Tο εορταστικό τριήμερο αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Περισσότεροι από εικοσιπέντε χιλιάδες επισκέπτες μεταξύ των οποίων επαγγελματίες του χώρου, barista και άνθρωποι από το ευρύ κοινό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον αγαπημένο καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, να επισκεφθούν το Μουσείο του Καφέ και να δουν από κοντά εκθέματα από την ιστορία του, όπως διαφημίσεις και φωτογραφίες γεμάτες αναμνήσεις με άρωμα και χρώμα άλλης εποχής, καθώς και παραδοσιακά αντικείμενα που σκιαγραφούν την ιστορική εξέλιξη του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ.

Παράλληλα, οι επισκέπτες  δοκίμασαν την κρύα εκδοχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος σε Cold Brew με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή καφέ Σε Μπρίκι, Σταύρου Λαμπρινίδη. Η δημοφιλής μέθοδος αργής κρύας απόσταξης (12 ωρών), με την οποία παρασκευάζεται ο Λουμίδης Παπαγάλος Cold Brew, χαρίζει στον καφέ απαλή και ισορροπημένη οξύτητα, πλούσιο σώμα, επίγευση που διαρκεί και πλούσιο άρωμα με νότες καστανής ζάχαρης και ξηρών καρπών.

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία