Ειδήσεις

Lanes CystiAde | Η ιδανική λύση για την γυναικεία υγιεινή…το καλοκαίρι και όχι μόνο! Τα νέα της Διατροφής

Tο 50% των γυναικών έχει προσβληθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του από ουρολοίμωξη.

Με δεδομένο, επίσης, ότι ο κίνδυνος επανεμφάνισης της είναι ιδιαίτερα υψηλός και ότι το καλοκαίρι τα προβλήματα λόγω της θάλασσας και των κανόνων υγιεινής που ενδέχεται να μην ακολουθούνται σχολαστικά είναι συχνότερα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο απαραίτητο είναι ένα  προϊόν που φροντίζει για τη συνολική υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Το Lanes CystiAde είναι η ιδανική λύση για να καλύψει την ανάγκη αυτή αφού αποτελεί την πιο ενισχυμένη και προσιτή πρόταση.

Προστατεύει από κάθε λογής βακτήρια προλαμβάνοντας λοιμώξεις του ουροποιητικού όπως οι ουρολοιμώξεις αλλά και τις φλεγμονές που αυτές προκαλούν όπως οι κυστίτιδες, ενώ συντελεί στην πρόληψη υποτροπιαζουσών ουρολοιμώξεων. Περιέχει συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερυ (cranberry), αρκτοστάφυλλο, βιταμίνη C και ψευδάργυρο, συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των περιττών υγρών από το σώμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και προλαμβάνουν το πρόβλημα.

Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αφού οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συναντώνται 30 φορές συχνότερα σε αυτές, αλλά φυσικά αφορά όλους εκείνους με ιστορικό ουρολοιμώξεων και κυστίτιδων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά για την αποφυγή τέτοιου είδους προβλημάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το βρίσκετε στα φαρμακεία στην τιμή των 14,00€.

Lanes, σε συμπληρώνει!

 

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία