Ειδήσεις

‘Ένα ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς από τον Λουμίδης Παπαγάλος Τα νέα της Διατροφής

Στη ζωή μας υπάρχει ένας άνθρωπος στον οποίο ανοίγουμε την καρδιά μας.

 
Σε αυτόν τον άνθρωπο είναι αποκλειστικά αφιερωμένη η νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος.  

Και αν μερικές φορές αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούμε δεδομένο, ο Λουμίδης Παπαγάλος μάς θυμίζει πως αυτός ο άνθρωπος αξίζει κάτι παραπάνω και μας προσκαλεί να του πούμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η καμπάνια “Ένα ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς” ξεκίνησε με παρουσία στην τηλεόραση και στο digital, αλλά φιλοδοξεί να μας «ξαφνιάσει» ευχάριστα στη καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη μέσα από καινοτόμες υπαίθριες διαφημίσεις σε διάφορες πόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το “ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς”, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να στείλουν ένα μήνυμα στον αγαπημένο τους άνθρωπο, ο οποίος θα το δει μέσα από υπαίθρια διαφήμιση τοποθετημένη σε σημεία της πόλης. Η επιλογή των σημείων που θα τοποθετηθεί η υπαίθρια διαφήμιση θα γίνει με ένα και μοναδικό κριτήριο. Να περνάει από εκείνο το σημείο ένας άνθρωπος. Ο άνθρωπος στον οποίο ανοίγει την καρδιά του ο κάθε συμμετέχων.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει στο Loumidis.gr/anoigmakardias, οι πρώτες υπαίθριες διαφημίσεις είναι ήδη στον αέρα και ένα κινούμενο όχημα με τα αληθινά πρόσωπα της καμπάνιας κάνει ήδη τις βόλτες του σε περιοχές της Αττικής.                

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία