Ειδήσεις

‘Ένα ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς από τον Λουμίδης Παπαγάλος Τα νέα της Διατροφής

Στη ζωή μας υπάρχει ένας άνθρωπος στον οποίο ανοίγουμε την καρδιά μας.

 
Σε αυτόν τον άνθρωπο είναι αποκλειστικά αφιερωμένη η νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος.  

Και αν μερικές φορές αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούμε δεδομένο, ο Λουμίδης Παπαγάλος μάς θυμίζει πως αυτός ο άνθρωπος αξίζει κάτι παραπάνω και μας προσκαλεί να του πούμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η καμπάνια “Ένα ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς” ξεκίνησε με παρουσία στην τηλεόραση και στο digital, αλλά φιλοδοξεί να μας «ξαφνιάσει» ευχάριστα στη καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη μέσα από καινοτόμες υπαίθριες διαφημίσεις σε διάφορες πόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το “ξεχωριστό άνοιγμα καρδιάς”, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να στείλουν ένα μήνυμα στον αγαπημένο τους άνθρωπο, ο οποίος θα το δει μέσα από υπαίθρια διαφήμιση τοποθετημένη σε σημεία της πόλης. Η επιλογή των σημείων που θα τοποθετηθεί η υπαίθρια διαφήμιση θα γίνει με ένα και μοναδικό κριτήριο. Να περνάει από εκείνο το σημείο ένας άνθρωπος. Ο άνθρωπος στον οποίο ανοίγει την καρδιά του ο κάθε συμμετέχων.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει στο Loumidis.gr/anoigmakardias, οι πρώτες υπαίθριες διαφημίσεις είναι ήδη στον αέρα και ένα κινούμενο όχημα με τα αληθινά πρόσωπα της καμπάνιας κάνει ήδη τις βόλτες του σε περιοχές της Αττικής.                

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία