Ειδήσεις

Η ΚLINEX στο πλάι 150 Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων σε όλη την Ελλάδα Τα νέα της Διατροφής

Καλύπτει τις ανάγκες σε προϊόντα καθαρισμού για ένα χρόνο.

Η ΚLINEX εγκαινιάζει την πρωτοβουλία «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» με την οποία προσφέρει δωρεάν καθαριστικά προϊόντα για ένα χρόνο σε 150 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Ελλάδας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να συμβάλλει στη δημιουργία προϋποθέσεων  ώστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μας μαθαίνουν, παίζουν και αναπτύσσονται να είναι υγιεινά καθαρό και ασφαλές.

Γιατί, σύμφωνα με μελέτες, υπάρχει σαφής σχέση μεταξύ ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος και της επίδοσης των μαθητών, καθώς και της ανάπτυξης σημαντικών κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, που είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» ξεκινάει τον Μάιο του 2016 με στόχο να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, η ΚLINEX για πάνω από 60 χρόνια, βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια, φροντίζοντας για την υγιεινή καθαριότητα του σπιτιού μας. Ως ο ειδικός στην απολύμανση συμβάλλει στη δημιουργία ενός υγιεινά καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος για εμάς και όσους αγαπάμε, όχι μόνο στο σπίτι αλλά και σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας.

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία στο www.klinex.gr

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία