Ειδήσεις

Κάνε το Ωραιότερο Δώρο σε εκείνους που αγαπάς! Τα νέα της Διατροφής

Για τον καινούργιο χρόνο κάντε μία απίστευτη έκπληξη στους δικούς σας!

Η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σάς προτείνει μια μοναδική ιδέα δώρου που θα δώσει μεγάλη χαρά στους δικούς σας!

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να στείλετε απευθείας το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!» με προσωπική ιδιόχειρη αφιέρωση του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που αγαπάτε!

Κάντε τους τώρα μία μοναδική έκπληξη!

Το ωραιότερο και πιο πρακτικό δώρο αυτές τις γιορτινές μέρες είναι το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!». Περιλαμβάνει καθημερινές διατροφικές συμβουλές για ένα καλύτερο ανοσοποιητικό, βασισμένο στα 3Α της Διατροφής και της Υγείας. Επιπλέον, περιέχει πολύτιμες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ οδηγίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του βάρους, για καλύτερη διάθεση και περισσότερη ευεξία!

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη: Μας στέλνετε απλά τη διεύθυνση και το όνομα του αγαπημένου σας όπου θα γίνει η προσωπική αφιέρωση κι εμείς αναλαμβάνουμε να το παραλάβει στο χώρο του!

Χαρίστε στους αγαπημένους σας το δροσερό, ανανεωμένο και ενημερωμένο «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017: 365 Ημέρες Υγείας!», με την ιδιόχειρη προσωπική αφιέρωση του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Ένα πολύτιμο δώρο Υγείας & Ευεξίας!

Τιμή 14.5€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΕΛΙΑΣ* ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (4€)!

(*Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας κατευθύνουμε...

ώστε το 'ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017',

να ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο άτομο που επιθυμείτε,

με την ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία