Γλουτένη: φίλος ή εχθρός; Τροφογνωσία

Συνέντευξη της διατροφολόγου Γεωργίας Καπώλη στο ραδιοφωνικό σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ενημερώνει τους ομογενείς της Νέας Υόρκης σχετικά με τη σωστή κατανάλωση των τροφίμων με γλουτένη.

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος , MSc στον Κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη στο www.hellasfm.us.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε επίσης

Καφές και Διατροφή

Καφές και Διατροφή

Σήμερα, ο καφές κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατανάλωση υγρών μετά το νερό και σε όλο τον κόσμο καταναλώνονται περίπου 500 δισεκατομμύρια κούπες ημερησίως. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία