Ειδήσεις

Γλουτένη: φίλος ή εχθρός; Τροφογνωσία

Συνέντευξη της διατροφολόγου Γεωργίας Καπώλη στο ραδιοφωνικό σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ενημερώνει τους ομογενείς της Νέας Υόρκης σχετικά με τη σωστή κατανάλωση των τροφίμων με γλουτένη.

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος , MSc στον Κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη στο www.hellasfm.us.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε επίσης

Απολαύστε την αγαπημένη σας μπύρα χωρίς θερμίδες

Απολαύστε την αγαπημένη σας μπύρα χωρίς θερμίδες

Η κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί συνήθως απαγορευμένο καρπό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και την υγεία τους. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου ποτού, όπως η μπύρα, μπορεί να προσφέρει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία