Ειδήσεις

Η ΓΙΩΤΗΣ «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΕΙ» για τα μικρά παιδιά Τα νέα της Διατροφής

Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθει για καλό σκοπό» προσφέροντας προϊόντα

Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη, «Ζαχαροπλάθει για καλό σκοπό» προσφέροντας προϊόντα για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών του Παιδικού Σταθμού του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», για όλη τη διάρκεια του έτους.

Η ανακοίνωση της συνεχούς στήριξης των παιδιών του Σταθμού για άλλη μία χρονιά από τη ΓΙΩΤΗΣ, συνδυάστηκε με τη διοργάνωση μικρής γιορτής για τα παιδάκια του Σταθμού, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους ήρωες αγαπημένων παραμυθιών και τις περιπέτειές τους να «ζωντανεύουν» μοναδικά από την κουκλοθεατρική ομάδα «Παραμυθοχώρα». Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους και συμμετείχαν με πολύ κέφι και φαντασία στο θεατρικό παιχνίδι!

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μία ακόμη δράση του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία